• Fri fragt over 499kr
  • Hurtig levering
  • 5 års garanti
matbord i modernt hus

5 års garanti

walk in closet i greige toner med upphängda kläder

5 års garanti

5 års garanti

Hos Beslagsboden handler det hele om at tilbyde vores kunder ikke kun produkter af højeste kvalitet men også lidt ekstra sindets ro. Derfor tilbyder vi 5 års garanti på hele vores sortiment. Vi tror på kvaliteten af det, vi sælger, og denne garanti er vores måde at sige, “Vi står bag dig.”

Denne garanti er omfattende og dækker eventuelle funktionsfejl eller defekter i selve produktet. Støder du på et problem? Giv os besked her!

Vores fokus er at sikre, at vores produkter lever op til deres løfte, for at gøre dit liv nemmere uden nogen hovedpine. Vi forstår, der sker uheld. Denne garanti forbliver gyldig, forudsat at problemet med dit produkt ikke skyldes forkert brug eller håndtering, der strider mod dets tilsigtede formål.

Det er dog vigtigt at bemærke: Hvis dit produkt ikke fungerer som forventet inden for garantiperioden, forpligter vi os til enten at reparere eller erstatte det, med et tilsvarende produkt mod forevisning af kvittering eller købsbevis. Og i tilfælde, hvor ingen af disse muligheder er gennemførlige, lover vi at refundere den pris, du har betalt for dit produkt. Denne forsikring er ud over dine standardrettigheder, hvilket understreger, hvor meget vi tror på vores produkter og værdsætter, at du er tilfreds med dit køb!

Handlet i vores webbutik?

For at rapportere eventuelle problemer med et produkt, kontakt os via kontaktformularen her.

Beskriv hvad der er galt, og vedlæg gerne et billede af problemet. På denne måde kan vi sikre, at vi giver dig den bedst mulige support.

Købt i butik?

Har du købt en Beslagsboden-artikel fra en butik eller en af vores forhandlere online, og ønsker du at returnere den eller rapportere et problem? Kontakt da det sted, du har købt den fra, for at ombytte den eller få en refusion. Det er dit første kontaktpunkt for alle returneringer eller klager. Butikken eller onlineforhandleren tager den derfra og kontakter os. De står bag dig, og vi står bag dem, for at sikre, at du er fuldstændig tilfreds.

Så gå videre, shop med tillid og føl dig sikker med at Beslagsboden er her for at sikre, at du er tilfreds med dit køb, i dag og i mange år fremover.

Fortrydelsesret

Du har altid ret til at annullere din ordre inden for 60 dage efter modtagelse af varen(erne). Udfyld den vedlagte returseddel og send den og varerne retur til os. Ved påberåbelse af fortrydelsesretten er du som kunde ansvarlig for returfragten.