• Fri fragt over 499kr
  • Hurtig levering
  • 5 års garanti

Lige nu: Sommerudsalg med op til 20% rabat

Vägghängd rak- och sminkspegel med ram i led-ljus monterad på badrumsvägg

Monteres med skrue

Montering i letbeton

Ved montering af mindre produkter på letbeton kan du bruge plast- eller nylonpropper, samt skruer. Speciel letbetonprop anvendes til tungere produkter og produkter, der skal tåle høje belastninger. Da porebeton er porøst, bør du så bruge et metalbor og -prop, der udvider sig en smule ind i væggen. Forbor så dybt som længden af ​​skruen. Blæs boringen ren og monter derefter proppen. Skru til sidst skruen i proppen.

Montering i beton

Skal du montere et produkt på beton? Så er der et par ting, du skal huske på, for at produktet hænger solidt på plads. Brug en ekspanderbolt til tungere betonprodukter og bor med slagboremaskine. Vælg en boremaskine med en hård stålspids og samme dimension som proppen. Boringen skal være lige så dyb som skruens længde. Blæs boringen ren og monter derefter proppen. Skru til sidst skruen i proppen.

Til andre produkter skal du bruge plast- eller nylonpropper og skruer.

Montering i gipsplader

For at montere problemfrit på gipsplader bør du bruge metalexpander eller nylonexpander, som udvider sig på indersiden, når skruen trækkes i. Det er vigtigt at huske på, at gips er porøst. Bor derfor et hul med samme diameter som expanderen og skub forsigtigt expanderen ind i hullet. Brug træskruer til tungere produkter på gipsplader. Tyngre produkter og produkter, der skal tåle høje belastninger, bør ikke monteres med ekspander i gipsplader. De monteres i stedet med en træskrue, hvor der er en regel bag gipspladen.

Montering i spånplade/ træfiberplader

Til montering på spånplade/fiberplade bør du bruge en træskrue eller spånpladeskrue. Det bliver nemmere at skrue i hånden, hvis du først laver et instruktionshul med en syl eller et mindre bor. Brug skruen, der følger med produktet.

Montering i mursten

Mursten er næsten lige så hård som beton, men kan revne, hvis du borer for tæt på kanten. Ved tungere produkter og produkter, der skal tåle høje belastninger, er det en god idé at bruge en ekspanderbolt. Til andre og lettere genstande kan du bruge plast- eller nylonpropper og skruer.

Vælg den rigtige prop eller bolt

Til montering på mursten er det bedst at bore med en slagboremaskine. Vælg en boremaskine med samme dimension som proppen. Boringen skal være lige så dyb som skruens længde. Blæs boringen ren og monter derefter proppen. Skru til sidst skruen i proppen.