• Fri fragt over 499kr
  • Hurtig levering
  • 5 års garanti
kromade knoppar i unik design i modernt betongkök

Montering

Forskellige måder at montere dit Beslagsboden produkt på

Der er forskellige måder at samle dit Beslagsboden produkt på. Vi har gjort det nemt for dig, her kan du finde montagehjælp alt efter hvordan du samler dit Beslagsboden produkt. Vidste du, at mursten, der er næsten lige så hårde som beton, stadig kan revne, hvis du borer for tæt på kanten? Er du i tvivl om, hvordan du får klæbende produkter til at sidde fast? Ved du, hvad du skal tænke på, når du borer i beton, gips eller spånplader? Montering er ikke så svært – hvis du ved, hvordan det skal gøres. Tag gerne del i vores montagetips for de bedste resultater!

svarta lådhandtag på gråa luckor i grått kök

Monteres med skrue

Det er ikke altid nemt at vide, hvordan man bedst borer og skruer et produkt op på badeværelset. Vi har forenklet processen for dig med monteringstips til forskellige typer materialer for de bedste resultater!

två mattsvarta självhäftande handdukskrokar i vitt och grått badrum

Montere selvklæbende produkter

Har du købt nogle af vores selvklæbende produkter? Med 3M tape kan du nemt sætte dit nye produkt op. For at produktet skal sidde fast, er det vigtigt, at det monteres korrekt. Her finder du tydelige instruktioner til montering af selvklæbende produkter.