• Fri fragt over 499kr
  • Hurtig levering
  • 5 års garanti

FRI FRAGT OVER 499 KR

arbetsskrivbord med laptop, hörlurar, anteckningsblock, penna

Support & Kontakt

Her kan du få svar på dine spørgsmål om vores produkter og montage samt bestille kataloger. Finder du ikke det svar, du leder efter, kan du altid kontakte din forhandler.

Hvis dine spørgsmål gælder et produkt, du har købt i vores webshop, er du velkommen til at kontakte os på webshop@smedbo.dk.

dörrtrycke i vitt och krom på ljusblå vägg

FAQ – almindelige spørgsmål og svar

Her har vi samlet de oftest stillede spørgsmål, vi modtager med tilhørende svar.

fyrkrok med handduk uppsatt i badrum

Plejeanvisninger

Er du ligesom os interesseret i, at dine beslag holder så længe som muligt? I vores plejevejledning anbefaler vi blandt andet, hvordan man bedst rengør beslag, håndtag og knopper afhængigt af overfladelaget.

kromade knoppar i unik design i modernt betongkök

Montering

Montering er ikke så svært – hvis du ved, hvordan det skal gøres. Tag gerne del i vores montagetips for de bedste resultater!

Broschyr X107 liggandes på grå yta

Brochurer og kataloger

Er du interesseret i at gennemse et af vores kataloger eller brochurer? Her kan du browse online, men også bestille direkte til din postkasse.

matbord i modernt hus

Reklamationer

Hvis du mod alle odds skulle opdage en fejl ved dit produkt, som du har købt via vores webshop, kan du klage via vores kundsupport, webshop@smedbo.se.

svarta lådhandtag på gråa luckor i grått kök

Betingelser for køb og levering

Du handler altid trygt i Beslagsboden webshop. Du har garanti på produkterne, du har fortrydelsesret, hvis dit køb går galt, og du betaler på den måde, der passer dig bedst.