• 60 dages åbent køb
  • Hurtig levering
  • 5 års garanti

20% RABAT PÅ SELVKLÆBENDE BADEVÆRELSESTILBEHØR VED KØB OVER 199 KR – INDTAST KODEN SPRING

svarta självhäftande badrumsdetaljer i grått badrum

Om Beslagsboden

Dekorative beslag

Beslagsboden har gennem årene opbygget et af Skandinaviens bredeste sortiment af dekorative beslag, der er specielt designet til gør-det-selv-folket.
Uanset om du har brug for husnumre til din facade, om du skal renovere dit badeværelse, bygge et nyt køkken eller sætte nogle knager eller kroge op i dit soveværelse, håber vi, at du kan finde beslag, der passer til din smag og dine behov. Hvis du har spørgsmål, kan du sende os en e-mail. Vi har opbygget et væld af viden og vil gøre alt, hvad vi kan, for at hjælpe dig.

dörrtrycke i vitt och krom på ljusblå vägg

Beslag til hele dit hjem

Her finder du udstyr til hele hjemmet. Beslagbodens udvendige dørhåndtag fås i en række forskellige overflader. Nogle dørhåndtag er også ergonomisk udformet for at give maksimal følelse.

Beslagsboden har et af de bredeste udvalg af indvendige dørgreb på markedet. Under “Design-dørgreb” finder du modeller i aluminium, rustfrit stål og forskellige dørgreb i zink i bl.a. mat børstet krom og poleret krom.

For at gøre det så nemt som muligt for dig, indeholder hjemmesiden oplysninger om dimensioner og monteringsvejledninger for alle dørhåndtag.

kromad toalettpappershållare och dubbelkrok i badrum med tegel

Forskellige overflader til forskellige indtryk

Badeværelsesserierne fås med forskellige overflader. Finishen, der gør produkterne mere modstandsdygtige og øger deres holdbarhed. En unik lak med høj gennemsigtighed fremhæver charmen og forenkler plejen af produkterne.

Forhandlere i hele Danmark

Med tiden har vi opbygget et tæt samarbejde med en række butikker rundt om i Danmark. Gå til “Find forhandler” for at finde din nærmeste butik. Brug venligst indkøbslisten, som du finder under sortimentet.

Velkommen til Beslagsboden!

kroklist i vitt med kromade krokar i kontorslandskap

Dekorative beslag, håndtag og knopper

Med stilfulde små detaljer kan du hurtigt och nemt omdanne ditt hjem.