• Fri fragt over 499kr
  • Hurtig levering
  • 5 års garanti

Nyheder – Husnumre og facadetegn

Nu udvikler vi vores sortiment af husnumre og facadebogstaver med vores nye serie Nordic. Serien er designet i en minimalistisk stil og i en større størrelse end vores nuværende sortiment.

Vores seneste nyheder

Nu lancerer vi en helt ny serie, Nordic, som inkluderer husnumre og bogstaver. Disse nye produkter adskiller sig fra den tidligere kollektion i stil og størrelse. Det grafiske udtryk afspejler en enkel og elegant design for at fremhæve husets karakter. Produkternes overflade har en struktureret finish, der giver dem et mat indtryk. De vil blive lanceret i to forskellige farver, mat sort og grå. Typografien er valgt ud fra den skandinaviske enkelthed og har en enkel layout uden seriffer. Selv størrelsen på cifrene adskiller sig fra den tidligere kollektion. Dem, vi lancerer nu, er større – 230 mm – og bogstaverne er 160 mm.
For at skabe en luftig og svævende fornemmelse har vi inkluderet transparente gummiskiver. Disse skiver bidrager til en subtil skyggeeffekt og en elegant oplevelse.

Husnumre og facadeskrifters betydning for hjemmet

Husnumre har en vigtig rolle, når det handler om at identificere og give et personligt præg på hjemmet. De tjener både et funktionelt formål og bidrager til at udtrykke husets stil. Husnumre og facadeskrifter er en praktisk løsning for at besøgende kan finde den rigtige adresse og forbedre sikkerheden i området. Udover deres funktionelle betydning kan du ved at vælge numre med forskelligt design, materiale og farver skabe en unik og æstetisk tiltalende ramme omkring hjemmet. Skab en imødekommende facade med stilrene og praktiske husnumre og bogstaver fra vores nye serie Nordic!