• Fri fragt over 499kr
  • Hurtig levering
  • 5 års garanti

Lige nu: 20% rabat når du køber indendørsgreb for over 500 kr! Kode: 20

Sommerinspiration til hjemmet

Sommeren er her endelig! Hvilket for mange betyder, at det er tid til at rydde op i sommerhuset eller gå i gang med det næste projekt i hjemmet. Vi vil gerne tilbyde enkle løsninger og stilrene indretningsdetaljer, så du kan forvandle dit hjem, lige som du ønsker det.
svarta självhäftande badrumsdetaljer i grått badrum

Skab variation i hjemmet

Inden årets forskellige årstider får mange som regel lyst til at indrette boligen på ny. Ved at variere indretningen i hjemmet kan vi få øget motivation og inspiration i hverdagen. Men det er ikke holdbart at starte store projekter og forandringer flere gange om året. Med vores selvklæbende produkter er det nemt at udskifte detaljer på badeværelset uden at skulle bore og efterlade mærker på væggene. Vores udvalg af selvklæbende produkter fås i forskellige materialer og farver. Der kan vælges mellem poleret krom, sort, børstet rustfrit stål, antik messing finish, hvid og børstet krom. Altsammen designet med detaljer, så du kan skabe dit unikke badeværelse.

Vores bedste sommertips til hjemmet!

Tag del i vores tips til, hvordan du med enkle midler kan skabe forandring og bringe sommeren ind i hjemmet. Små detaljer gør en stor forskel.

Knopper og greb
Hvis du er træt af din gamle kommode derhjemme, kan du nemt give den en ny karakter ved at udskifte greb eller skuffehåndtag. På den måde skåner du også både miljøet og pengepungen. Et godt tip er at stille en vase eller lanterne, som du tidligere havde gemt et andet sted i hjemmet på kommoden. Små ændringer kan give et helt rum en ny fornemmelse.

Lyse tekstiler
Skift dine tekstiler i hjemmet ud med en lysere farve eller en sommerlig farve, som du sætter pris på. Lyserød, gul og blå er farver, som vi forbinder med sommerens enge, sol og hav. Et dejligt farvestrøg som pudebetræk på sofaen.

Matchende detaljer
Valg af detaljer som materiale, farve, form og design påvirker helhedsindtrykket af rummet. Ved at kombinere og variere forskellige detaljer, kan du give mere liv til rummet. Et godt eksempel er at bruge både greb og skabshåndtag på dine køkkenlåger for at skabe både karakter og et stilrent udtryk.

 

Endnu et eksempel på, hvordan du kan matche dine interiørdetaljer. På billedet ser du vores skuffegreb BK6351X og indvendigt dørgreb B879XKN. Elegant og stilfuldt at style sammen.

Placer blomster på steder i dit hjem, der har brug for ekstra kærlighed eller i de rum, du bruger mest tid i. Vælg farverige blomster, der minder om sommeren, såsom solsikker, roser eller lavendel.

Om sommeren bruger vi meget mere tid udendørs. Ved at bruge tid på at rydde op på terrassen, altanen eller i gården skaber vi et mere behageligt udendørsmiljø, som det bliver rart at opholde sig i.