• 60 dages åbent køb
  • Hurtig levering
  • 5 års garanti

20% RABAT PÅ SELVKLÆBENDE BADEVÆRELSESTILBEHØR VED KØB OVER 199 KR – INDTAST KODEN SPRING

mattsvarta självhäftande badrumsdetaljer i vitt badrum

Historie

Anfaldsskuret – fra en del af Smedbo til at stå på egne ben

Beslagsboden har mere end 30 års tradition for at tilbyde dekorative beslag til hjemmet. Vores motto er at tilbyde stilfulde kvalitetsprodukter til hjemmet. Produkterne skal opmuntre til leg og kreativ indretning og samtidig opretholde et overkommeligt prisniveau.

Blev en separat spiller i 90’erne

Det startede som en afdeling for knopper, skuffegreb og andre møbelbeslag under mærket Smedbo. I 90’erne blev Beslagsboden brudt løs, og mens Smedbo nu satsede helt på badeværelsestilbehør, begyndte Beslagsboden at opbygge sit ry som en aktiv og kreativ spiller på markedet for beslag. Sortimentet blev udvidet til at omfatte dørgreb til både indvendige og udvendige døre, husnumre og dørbeslag, kroge, krogelister og et bredt udvalg af knopper og skuffegreb.

svarta lådhandtag på gråa luckor i grått kök

Blandt de første til at tilbyde selvklæbende kroge

I løbet af slutningen af 2000-tallet begyndte selvklæbende produkter at dukke op på markedet og Beslagsboden var en af de første virksomheder til at tilbyde selvklæbende kroge i rustfrit stål med forskellige overflader. Interesset for selvklæbende produkter tager fart, og efterspørgslen er stigende på det skandinaviske marked, hvilket gør det muligt for Beslagsboden at udvide sit sortiment. Nye produkter så dagens lys, såsom selvklæbende produkter til kroge i forskellige modeller, holdere til toiletpapir og køkkenpapir, holdere til fyrfadslys og mange andre.

mattsvarta självhäftande badrumsdetaljer i vitt badrum

Trinet ind på badeværelset

Med skærpede krav omkring vandtætningslag i badeværelser blev der født en stor efterspørgsel på selvklæbende produkter til badeværelset. Så var det tid til, at Beslagsboden for alvor tog skridtet ind på badeværelset med et lille udvalg af simple brusekurve og sin egen selvklæbende badeværelsesserie. Serien indeholdt basisprodukterne til et badeværelse; toiletpapirholdere, håndklædeholdere, toiletbørster og håndklæderinge, der alle matchede det allerede eksisterende udvalg af selvklæbende kroge.

Gennem årene har vores udvalg af badeværelsesprodukter vokset. Velkommen til at finde din favorit!

Beslagsboden sigill design

Find din stil blandt dekorative beslag, håndtag, knopper og selvklæbende produkter!